Descripció del projecte

Descripció

L’últim repte que us proposem és el de 135km, de Ripoll a Olot, passant per Girona i acabar a la costa Brava.

Aquest repte té més desnivell (el tram de Sant Joan Abadesses fins Olot) i els km l’acaben endurint, fet que ens provoca comentar que es necessita una molt bona condició física. Si ja heu mirat l’experiència de les vies verdes (Olot – Amer), el següent pas és fer el recorregut entre la capital de la Garrotxa i la capital de la província (Olot – Girona). El últim pas és gaudir del repte d’anar amb bicicleta des dels volcans fins el mar!

Després del repte dels 100km… només ens quedarà creuar la provincía de Girona: dels Pirineus fins el mar. La ruta és de 135km, amb un desnivell de 450m, ens els primers 30km, de Ripoll a Olot. Aquest primer tram és d’enllaç: no respon al concepte de via verda ja que hi ha molts trams asfaltats i on es comparteix la ruta amb vehicles motoritzats. La duresa rau del km 12 fins el 20, sempre asfaltats. Ja que és l’ascencs al Coll de Santigosa. Després és un descens per asfalt fins a Olot, on realment comença l’antic traçat del tren i per tant, la Via Verda. La descripció del tram entre Olot i Sant Feliu de Guíxols la teniu als altres paquets d’experiències.

Penseu que aquesta ruta ens provocarà moltes hores sobre la bicicleta i es necessiten força hores de llum (evitar els mesos de novembre a març).

La tornada serà senzilla: avisar amb una mica de temps de la vostra arribada, i d’aquesta manera us remuntem a vosaltres i les vostres bicicletes al punt inicial on heu començat la ruta. Normalment ens aviseu abans de fer un bon àpat o bany refrescant !

Tarifes

Descripció Preu
Preu per persona (mínim 4 persones) 65€
Preus per a parelles o grups de més de 5 persones consultar
Ruta per etapes (amb allotjament inclòs) consultar

Condicions

  • Inclou lloguer de bicicletes
  • Inclou transport de Sant Feliu a Ripoll
  • Ruta de tot el dia, entre 7 i 10 hores
  • Consulteu les tarifes especials per als grups de gent que feu la ruta amb les vostres pròpies bicicletes i que no en necessiteu de lloguer.

Reserva

Pots reservar l’activitat contactant amb nosaltres o directament a través de nostre formulari de reserves!

RESERVA!