Descripció del projecte

Descripció

El lloguer de motos d’aigua a Catalunya torna a estar de moda gràcies a l’aparició de noves motos d’aigua més segures, però a la vegada més potents, ràpides i divertides. Amb el lloguer de motos d’aigua a l’Estartit, podreu gaudir d’una experiència única! Conduir la moto d’aigua transmet unes sensacions espectaculars.

Els instructors de motos d’aigua seran els encarregats de dirigir les rutes guiades en moto d’aigua per la Costa Brava, un viatge d’aventura tan únic com especial per la seva bellesa, recorrent des de les increïbles cales de Begur fins a les espectaculars Illes Medes, incloent els racons menys coneguts de la costa més escarpada de l’Estartit.

La millor notícia és que no necessites cap tipus de llicència nàutica pel lloguer de motos d’aigua. Arribar i moldre! Les rutes en moto d’aigua són l’activitat perfecte tan per aquells que busquen un viatge d’aventura o una dosi d’adrenalina, com per aquells que busquen una activitat tranquil·la i de relax sols, en família o entre amics, gaudint d’una aigua i un entorn immillorables.

Tarifes

Descripció Preu
Ruta guiada en moto d’aigua 30 minuts 70€
Ruta guiada en moto d’aigua 1 hora 130€
Ruta guiada en moto d’aigua 1 hora i mitja 190€

Condicions

  • Activitat per la zona de l’Estartit i les Medes.

Reserva

Pots reservar l’activitat contactant amb nosaltres o directament a través de nostre formulari de reserves!

RESERVA!