Descripció del projecte

Descripció

Us podem assegurar que el repte dels 50km és engrescador! La ruta del carrilet respon al itinerari entre Olot i Girona.

Si ja heu mirat l’experiència de les vies verdes (Olot – Amer), el següent pas és fer el recorregut entre la capital de la Garrotxa i la capital de la província.

Tram de 54km, amb un desnivell de 250m, molt planers, on es diferencïa clarament uns primers 33km (fins Amer) amb paisatges i boscos; contraposats a 21 km de prats, planes i petites urbanitzacions de la Cellera fins a l’entrada a Girona. Amb un inici de 8km planers, farem l’ascens fins el Coll de Bas (2km de pujada), per gaudir de la baixada entre Sant Feliu de Pallerols i Les Planes Hostoles; pobles amb serveis, parc i jardins que ens ajudaran a fer parades si així ho volem. El tram de Les Planes a Amer, és de 8km fins i ens acabarà de deixar una sensació magnífica, ja que anirem continuament per dins del bosc, per camins estrets, entre ponts i petits túnels que ens fan un camí màgic. Després d’Amer i fins Bescanó, gaudirem de grans prats i camps, amb 15km per espais oberts i amb serveis i carretera próxima a la via verda. Passat Bescanó, seguirem el curs del riu Ter fins a l’entrada de la Devesa de Girona. Aquests últims 7km són al vostat del riu, amb grans plataners que ens acompanyen fins l’entrada a Girona.

La tornada serà senzilla: avisar amb una mica de temps de la vostra arribada, i d’aquesta manera us remuntem a vosaltres i les vostres bicicletes al punt inicial on heu començat la ruta.

Tarifes

Descripció Preu
Preu per persona (inclou lloguer de bicis i transport des d’Amer fins Olot (preu per a 4 persones) 45€
Preus per parelles o per més de 5 persones  consultar

Condicions

  • Consulteu les tarifes especials per als grups de gent que feu la ruta amb les vostres pròpies bicicletes i que no en necessiteu de lloguer.
  • Penseu que al llarg dels 54km gaudiu de diferents serveis (bars, parcs i jardins, fonts d’aigua, zones de pícnic, etc). Al creuar diferents pobles, no heu de patir per res!

Reserva

Pots reservar l’activitat contactant amb nosaltres o directament a través de nostre formulari de reserves!

RESERVA!