Descripció del projecte

Descripció

El repte dels 100km és assequible per tota persona que tingui una bona condició física.

Si ja heu mirat l’experiència de les vies verdes (Olot – Amer), el següent pas és fer el recorregut entre la capital de la Garrotxa i la capital de la província (Olot – Girona, +50km).

Doncs bé, el següent repte és la ruta dels VOLCANS AL MAR, d’Olot a Sant Feliu de Guíxols. La ruta és de 104km, amb un desnivell de 450m, planers, on es diferencïa clarament la primera part fins a Girona, amb boscos i paisatges més “muntanyencs” i la segona part amb marcat clima mediterrani. Quan es deixa la ciutat de Girona, s’entra de ple amb el clima i paisatge mediterrani. La descripció del tram entre Olot i Girona la teniu als altres paquets d’experiències. De Girona a Sant Feliu de Guíxols són uns 40km on ens acompanyen diferents urbanizacions i creuaments de carreteres ben senyalitzades, amb les diferents antigues estacions ben estrucarades i senyal inequívoc que anem per l’antic traçat del tren. Des de Cassà de la Selva fins a Sant Feliu la via verda passa per trams boscosos i perfectament senyalitzats. Sobretot cal guardar forces per fer l’últim tram de Castell d’Aro fins al mar!

La tornada serà senzilla: avisar amb una mica de temps de la vostra arribada, i d’aquesta manera us remuntem a vosaltres i les vostres bicicletes al punt inicial on heu començat la ruta. Normalment ens aviseu abans de fer un bon àpat o bany refrescant !

Activitat tranquil·la i de relax sols, en família o entre amics, gaudint d’una aigua i un entorn immillorables.

Tarifes

Descripció Preu
Preu per persona (mínim 4 persones) 55€
Preus per a parelles o grups de més de 5 persones consultar
Ruta familiar (amb allotjament inclòs)  consultar

Condicions

  • Inclou lloguer de bicicletes
  • Inclou transport de Girona a Olot
  • Ruta de tot el dia, entre 3 i 6 hores
  • Consulteu les tarifes especials per als grups de gent que feu la ruta amb les vostres pròpies bicicletes i que no en necessiteu de lloguer.

Reserva

Pots reservar l’activitat contactant amb nosaltres o directament a través de nostre formulari de reserves!

RESERVA!