Descripció del projecte

Descripció

Viure l’experiència de sobrevolar en globus aerostàtic el Parc Natural de la Zona Volcànica , una de les àrees de volcans adormits més interessants d’Europa. Volar en globus és una manera diferent de viatjar, és flotar en l’aire, en calma i silenci i sentir la sensació de llibertat absoluta, de serenitat i d’esperit aventurer.
Ideal pels amants de la natura i per als qui busquen noves sensacions, com ara contemplar el paisatge a vista d’ocell amb una panoràmica de 360º. En dies clars, podem observar Montserrat i el mar Mediterrani, el Pedraforca, el Canigó, el Montseny … sempre amb els Pirineus al fons i els volcans sota els nostres peus.

L’activitat comença a primera hora del matí  que és quan l’atmòsfera està més freda i estable i el vent més calmat. El vent ens marca el rumb del nostres viatge, que sol durar de  1h a 1h 30 minuts aproximadament.
Durant el vol brindem amb cava rosat, que simbolitza el color de la terra volcànica i degustem coca de llardons. És un bon moment per fer fotografies aèries, un record per a tota la vida.

Un cop hem aterrat, ens espera un bon esmorzar de pagès amb pa amb tomàquet i embotit, fesols de Santa Pau  amb botifarra, postres de la Cooperativa la Fageda, vi, ratafia i cafè. Per finalitzar l’aventura us farem entrega d’un certificat de vol signat pel pilot. És important saber que tenim cistelles amb porta, molt aconsellables per a  persones grans i amb movilitat reduïda i   alhora adaptades per a persones amb cadira de rodes.

Tarifes

Descripció Preu
Adults (+ 12 anys) 160€
Nens de 5 a 12 anys 60€

Condicions

  • Activitat d’unes 5 hores amb vol de 1h 30m
  • Esmorzar inclòs
  • Zona Garrotxa, Empordà i Osona

Reserva

Pots reservar l’activitat contactant amb nosaltres o directament a través de nostre formulari de reserves!

RESERVA!