ACTIVITATS

Realitzem tot tipus d’activitats a Girona i per tot el territori català. Bicicleta, esquí, cayac, parapent, globus, trekking…

CICLOTURISME

Amb un ampli ventall de rutes i sortides per a diferents nivells, des de la nostra branca bicicarril.com  som l’empresa líder en el sector de bicicletes a la província de Girona.

CASES RURALS

Assessorem i gestionem directament diferents cases rurals a la província de Girona, com per exemple el Mas Vedruna, a Les Planes Hostoles, a la comarca de la Garrotxa.

RUTES

Tot tipus de rutes ja siguin de senderisme, a peu, en bicicleta i a cavall per tota la província de Girona, a la Garrotxa i per tot el territori català.

GUIES

Tècnics conductors de grups al medi natural: al nostre equip comptem amb guies de senderisme, a bicicleta i a cavall. Som guies del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa col·laborant amb el projecte Fun Track.

EXPERIÈNCIES

Realitzem propostes i treballem amb varis paquets comercials de diverses activitats, amb allotjament inclòs i l’activitat per a que no us hagueu de cuidar de res!