Descripció del projecte

Descripció

Les Vies Verdes de Girona responen a l’antic traçat del tren que lligava Olot – Girona – Sant Feliu de Guíxols. Amb més de 100km, ens presenta un terreny preciós (i planer!) per descobrir tota la província de Girona, des del pre-Pirineu fins la Costa Brava.

Des de la Garrrotxa, amb la seva zona volcànica, iniciem el camí direcció la comarca de la Selva, fins Amer. Tram de 33km, amb un desnivell de 150m, molt planers, i d’una bellesa continuada sense excepció. Amb un inici de 8km planers, farem l’ascens fins el Coll de Bas (2km de pujada), per gaudir de la baixada entre Sant Feliu de Pallerols i Les Planes Hostoles; pobles amb serveis, parc i jardins que ens ajudaran a fer parades si així ho volem. El tram final de 8km fins Amer ens acabarà de deixar una sensació magnífica, ja que anirem continuament per dins del bosc, per camins estrets, entre ponts i petits túnels que ens fan un camí màgic.

La tornada serà senzilla: avisar amb una mica de temps de la vostra arribada, i d’aquesta manera us remuntem a vosaltres i les vostres bicicletes al punt inicial on heu començat la ruta.

Tarifes

Descripció Preu
Preu per persona (inclou lloguer de bicis i transport des d’Amer fins Olot (preu per a 4 persones) 35€
Preus per parelles o per més de 5 persones consultar

Condicions

  • Consulteu les tarifes especials per als grups de gent que feu la ruta amb les vostres pròpies bicicletes i que no en necessiteu de lloguer.
  • RUTA FAMILIAR : punt de trobada Amer. Carreguem furgonetes i trasnport fins Coll de Bas. D’aquesta manera es fan 20km exclusivament de baixada fins al punt on s’ha deixat el cotxe.
    Preu per persona de 25€ (lloguer i transport).

Reserva

Pots reservar l’activitat contactant amb nosaltres o directament a través de nostre formulari de reserves!

RESERVA!